Om oss

24 års erfaring

Om oss i FAS-TEC AS. Vi ble etablert 1993 i Saltnes, og har frem til i dag utviklet seg til å bli en kjent og seriøs aktør i markedet. Med over 20 dyktige medarbeidere i nye moderne lokaler på Åkebergmosen industrifelt i Råde Kommune.

Vi er en bedrift som utfører alt i fra tradisjonelt blikkenslagerarbeid, produksjon av vinduer / dører i aluminium og oppføring av næringsbygg til alle formål.

Vi har Østfold og søndre del av Akershus som vårt nedslagsfelt, men utfører også jobber i andre deler av landet ved behov. Vår styrke ligger i kompetanse og fleksibilitet hos våre medarbeidere. Dette er fagarbeidere som hele tiden gjør sitt ytterste for å få til et godt resultat, og hvor målet er å få kunden tilfreds.

Fasader
Borettslag, Næringsbygg, Eiendomsselskaper, Oppføring av fasade elementer, legging av selvbærende tak, isolering og tekking med Sarnafil.

Glassrekkverk/aluminium
Vi tegner, måltar, produserer og monterer alt av dører, vinduer og fasadepartier i alum./glass.

Elementbygg
Vi er i dag en stor leverandør av stål/elementbygg. Vi tegner, produserer og monterer hele bygget for oppdragsgiver.

Blikkenslager. Glassrekkverk. Aluminium. Fasader. Rekkverk. Vinterhager. Dører. Beslag. Fas-tec. Elementbygg - Fas-Tec AS
Blikkenslager. Glassrekkverk. Aluminium. Fasader. Rekkverk. Vinterhager. Dører. Beslag. Fas-tec. Fasader - Fas-Tec AS
Blikkenslager. Glassrekkverk. Aluminium. Fasader. Rekkverk. Vinterhager. Dører. Beslag. Fas-tec. Prosjekt Kråkstad - Råde Produksjon

Kontakt oss idag

Vi hjelper deg!

Artespana

Vi er forhandler av Artespana glassrekkverk. Hos oss får du både rekkverk og vi har lang erfaring av og sette de opp. 

Les mer

Vi er her for å hjelpe deg og ditt prosjekt. Velkommen til oss! 

mvh
Geir

Om oss - Geir Undhjem