Om oss

27 års erfaring

Om oss i FAS-TEC AS. Vi ble etablert 1993 i Saltnes, og har frem til i dag utviklet seg til å bli en kjent og seriøs aktør i markedet. Med over 15 flinke fagarbeidere i nye moderne lokaler på Åkebergmosen industrifelt i Råde Kommune.

 

Vi er en bedrift som utfører alt i fra tradisjonelt blikkenslagerarbeid, produksjon av vinduer / dører i aluminium, glassrekkverk, innglassinger og oppføring av næringsbygg til alle formål.

 

Vi har Østfold og søndre del av Akershus som vårt nedslagsfelt, men utfører også jobber i andre deler av landet ved behov. Vår styrke ligger i kompetanse og fleksibilitet hos våre medarbeidere. Dette er fagarbeidere som hele tiden gjør sitt ytterste for å få til et godt resultat, og hvor målet er å få kunden tilfreds.

 

Fasader

Borettslag, Næringsbygg, Eiendomsselskaper, Oppføring av fasade elementer, legging av selvbærende tak, isolering og tekking med Sarnafil.

 

Glassrekkverk / aluminium

Vi måltar, tegner, produserer og monterer alt av dører, vinduer og fasadepartier i alum./glass.

 

Innglassing / aluminium

Vi måltar, tegner, produserer og monterer det meste innen innglassing som vinterhager, sommerhager, skyvedører, foldedører og pergola. Parasoller, duker, screens, markiser og faste vridbare lameller og tilsvarende produkter tilbyr vi også.

 

Elementbygg

Vi er i dag en leverandør av stål/elementbygg. Vi tegner, produserer og monterer hele bygget for oppdragsgiver.

brodr_4
kraakstad